Spirea 7 3317 JP Dordrecht

Steun ons

Het Dordrechts Philarmonisch is een actieve vereniging die vooral bestaat door de inzet van vrijwilligers. Maar dat is niet genoeg om het voortbestaan van de vereniging te garanderen. Door ons te sponsoren draag je actief bij aan het behoud van deze mooie vereniging. Op de pagina sponsor worden vindt u de mogelijkheden om ons te sponsoren met uw bedrijf vanuit de verschillende pakketten of eenmalige acties.

Vriend worden

Een Vriend van de Phil heeft een bijzondere plaats binnen de vereniging. Zij bouwen mee aan de toekomst van De Phil. Voor de vereniging is deze steun in de rug van onschatbare waarde. Deze geldelijke steun is voor de Phil heel belangrijk, want met die bijdragen worden bijvoorbeeld nieuwe instrumenten en bladmuziek gekocht, worden speciale concerten bekostigd en kunnen wensen ten aanzien van het mooie Fidus Muziekcentrum worden gerealiseerd.

Sponsor worden

Door ons te sponsoren draag je actief bij aan het behoud van deze mooie vereniging. Op de pagina sponsor worden vindt u de mogelijkheden om ons te sponsoren met uw bedrijf vanuit de verschillende pakketten of eenmalige acties.

Verhuur muziekcentrum

De inrichting van het Fidus Muziekcentrum is uitermate geschikt om muziek- en theateruitvoeringen te organiseren. Maar ook voor vergaderingen en andere bijeenkomsten biedt het gebouw vele mogelijkheden. Een aantal organisaties uit de Drechtsteden maakt al incidenteel of structureel gebruik van het gebouw.