Spirea 7 3317 JP Dordrecht

steun ons

Club van 100

Steun onze vereniging

De Club van 100 maakt een mooie start

Het kan altijd nog beter, groter en sneller.
De commissie die het 100-jarig bestaan van onze Phil in 2025 vormt geeft, wil graag een heel bijzonder concert organiseren waar veel geld voor nodig is.
Naast een jubileumconcert in eigen huis door ieder onderdeel van de Phil, is het idee dat we als Phil een cadeau aan Dordrecht geven: een gratis toegankelijk concert, buiten. Waar een heel groot publiek bij aanwezig kan zijn en waar een bekende Nederlandse artiest samenwerkt met het orkest.

Op dit moment is het nog niet concreter dan dit. We kunnen wel alvast prijsgeven dat de datum hiervoor bekend is, de locatie vastligt, een zeer gespecialiseerde bedrijf haar medewerking verleent aan de organisatie, de vergunning rond is en last but not least… de artiest ook zeer enthousiast is!

Geld
Het hangt dus nu met name af van geld, geld, geld. Zo’n concert organiseren kost enorm veel en dat is het waard ook! Want als het lukt, dan zetten we onze Phil hiermee enorm in de schijnwerpers en brengen we een concert waar ons publiek en wij als Phil nog heel lang over na praten.

Dus is het idee ontstaan om geld te genereren door de oprichting van een Club van 100, die zal bestaan uit bedrijven en particulieren die het de Phil gunnen om groots uit te pakken in 2025.  En het mooie is, iedereen kan lid worden van deze club: familie, vrienden, collega’s, buren, bedrijven, iedereen die onze muziekvereniging een warm hart toedraagt. 

Hoe word je lid van de Club van 100?

Dat maken we heel eenvoudig: als geïnteresseerde lid stuur je een email naar clubvan100@dpho.nl of klik op onderstaande button. Daarna wordt snel contact met je opgenomen.

Als dank
Inderdaad, onze dank. Want dergelijke ‘Clubs’ bestaan uit mensen die je het gunnen iets moois te realiseren. Naast onze dank worden de leden van de ‘Club van 100’ als ze dat willen genoemd op onze site en op een bord in onze foyer. Daarnaast word je uitgenodigd voor een jubileumconcert naar keuze in 2025 in ons eigen Fidus Muziekcentrum. Je krijgt daarbij de keuze uit 2 vrijkaarten voor een concert van Phil Young (onze jeugd, Phil’s Bigband, Phil Good (ons recreantenorkest) en het Dordrechts Philharmonisch Orkest.

En uiteraard ben je van harte welkom op het gratis toegankelijk buitenconcert met bekende Nederlandse artiest, echter daar is iedereen welkom. We kijken nog hoe we onze leden van de Club van 100 daar extra in het zonnetje kunnen zetten.

Club van 100

Steun de vereniging met minimaal 100 euro per jaar. Ontvang twee kaartjes voor een concert en naamsvermelding in de hal van het muziekcentrum.

Prijs vanaf:

€ 100,-

Club van 100 tot nu toe

De eerste deelnemers aan de Club van 100 hebben zich inmiddels aangemeld: