Spirea 7 3317 JP Dordrecht

Phil Love: een terugblik

Door: Wilma

“Feel the Love”. En dat hoeft niet per definitie op valentijnsdag te zijn! The Phil Goodies trakteerden op zaterdag 13 april 2024 haar bezoekers op een ware liefdesavond waar Robert ten Brink jaloers op zou zijn geweest! 

Pril
Uit betrouwbare bron weet ik ook dat er heel prille koppels in het publiek zaten die als de dood waren dat ze door Ron uitgenodigd zouden worden om hun verhaal met betrekking tot hun relatie te mogen doen vertellen. Enigszins opgelucht konden zij aan het einde van de avond weer rustig adem halen. 

Programma
We speelden deze avond voor de pauze achtereenvolgens de volgende nummers: Oregon, Romance from the Gadfly, Concerto d’Amore, Can you feel the love tonight, Marygold en na de pauze The Phantom of the Opera, My heart will go on, Do you know whe’re you going, to, Close to you, Eres Tú, Women in Love en we sloten af met, hoe kan het ook anders… All you need is Love!

Kom ook luisteren naar onze buitenconcerten!
We kunnen terugkijken op een prachtig concert en kijken uit naar onze buitenconcerten. Deze zullen plaats vinden op dinsdag 18 juni op het Salviaveld in de wijk Zuidhoven en de week daarop, op dinsdag 25 juni spelen we (onder voorbehoud) op het Statenplein. 

Deel dit bericht:

Ander nieuws: