Spirea 7 3317 JP Dordrecht

Nieuwjaarsreceptie

8 Januari was de nieuwjaarsborrel van het Dordrechts Philharmonisch in het Fidus Muziekcentrum. De jubilarissen werden gehuldigd en Phil’s Bigband zou optreden. Dat laatste ging, vanwege ziekte van de zangeres en enkele muzikanten, helaas niet door. Gelukkig trommelde Toine Willaert snel wat muzikanten op waardoor we de toch leuke live muziek hadden.

De opkomst was goed en de sfeer zat er meteen al goed in. Bij binnenkomst kreeg iedereen een glaasje prosecco met of zonder alcohol. Er werd geproost op een bruisend 2024.

Nadat het kaarsje voor Lyana werd aangestoken speelde Toine een mooi en stemmig muziekstuk op de vleugel genaamd “Hoop”. Daarna werd de ‘oudste jubilaris’ naar voren geroepen; Wim Verboom. Er werd een citaat van Huib Bervoets voorgelezen over het belang van ‘erbij horen’, voor ons allemaal..

In de Phileriaan volgen later dit jaar interviews met de jubilarissen. Kim van Rijsdijk 5 jaar lid en Angelique Ardon, Nico de Bakker en David krijgsman 12,5 jaar lid.

Marianne Kolhorn-Visser uit Phil Good is alweer 25 jaar lid en Wil Bervoets, vroeger hoornist, alweer 40 jaar lid, ook zij werden in het zonnetje gezet. Tot slot sprak Jan de Bode Jörgen van Rijen, 40 jaar lid, en Arthur van Dijk, 50 jaar lid, toe. Oude herinneringen werden opgehaald en zelfs oude foto’s werden gedeeld.

Naast de jubileumcadeau’s waren er voor elke jubilaris een woordje van de voorzitter en een bloemetje.

Ook bij het vertrek van Myrthe Haandrikman als coördinator jeugd werd stilgestaan.

Onder het genot van de heerlijke muziek van het gelegenheidscombo werden herinneringen opgehaald, nieuwe plannen gesmeed en handen geschud.

Deel dit bericht:

Ander nieuws: